Metode beskrivelser

Vi tilbyder følgende systemer:

 • Hot fusion,- Pre- glued system- hvor hver enkelt tot hår allerede indeholder keratin, og blot skal påhæftes kundens eget hår med en hairextension tang.
  Vores pre-glued totter vejer ca. ½ gram, og en pakke med 200 stk. svarer til en fuld påsætning, men ønsker man kraftigere totter kan disse naturligvis påsættes dobbelt.
  Du kan vælge imellem totter med rund keratinpunkt, som især er velegnet til kunder med fint hår, og som er meget nem at placere, og flad/negleformet keratinpunkt, som er kraftigere, og derfor bedst egnet til kraftigt hår.
 • Ønsker du en gratis vejledning i forbindelse med køb af dette system, tilsender vi denne pr. mail i PDF format.
 • Cold fusion / Loop systemet. Du kan lave en påsætning hvor som helst, når som helst, - på festivaler fx. da det eneste værktøj der kræves er en helt alm. "klemme sammen" tang.
  Vores loop totter vejer ca. ½ gram, og en pakke med 200 stk. svarer til en fuld påsætningEr en udvikling af det gammeldags micro ring system, med silicone på indersiden for at beskytte kundens eget hår.
  Her har hver enkelt tot en loop til at trække hver enkel af kundens egen hårtot igennem. denne smides bagefter væk, og der skal bare klemmes sammen med en flad tang.
  Ved aftagning klemmes modsat så ringen åbnes igen, og totten kan glide af igen.

 • Maskinsyede trenser.
  Baner af hår på 1,30 m. i bredden man selv kan tilklippe efter behov.
  Findes her i shoppen i 2 forskellige længder.
  Anvendes til flette-/påsynings metoden og kan ligeledes bruges til selv at lave clip-on hår.

 • PU trenser/ tapemetoden.
  Tapen påsættes hele trensen omhyggeligt, vær meget forsigtig med fedtede fingre. herefter klippes trensen i de bredder der ønskes, og tapestrimlen aftages først ved påsætning på håret. Afhængig af hvor godt det er sat på er holdbarheden op til 3 uger. (Brug evt. føntørrer til at varme op med når tapen er påsat for at opnå optimal vedhæftning.)

 • Færdiglavede clip-on med spænder, lige til at tage på og af når man ønsker det.
  Vi har sæt med 4 og med 10 stykker hår.
  Tilfør længde og fylde efter behov og smag, eller anvend til flotte kontraster.
  Der diskuteres hvor "tæt" trenser og clip-on hair extensions skal være. Vores hår har præcis den tæthed der passer til de fleste skandinaviske pigers hår, således at det kan clipses på uden at der kommer en bule der hvor overkanten er. Håret ud i længderne blænder også rigtig godt ind i dit eget, så du ikke får et 2-delt hår, og det er netop det der gør at håret virker naturligt. Har du kraftigt hår, bør du anvende 2 sæt eller et sæt med 10 baner.

 • Alt hår til påsætning er 100 % ægte kvalitets remi hår , og er testet af professionelle danske frisører.

  Remi betyder at håret er 100 % ægte og at "så godt som alle" hårstrå vender i samme retning.
  Jo mere behandlet, dvs affarvet og indfarvet håret er, jo større er muligheden for at der er enkelte hårstrå der vender omvendt, og dette kan ikke helt undgås uanset hvilken fabrik håret stammer fra. Vores fabrikker, som vi løbende besøger er REMI fabrikker, og der bliver KUN produceret ægte hår.

Vis kurv Skjul kurv 0,00 DKK Du har 0 produkt(er) i din kurv
American ExpressDankortDinersEuroCard / MasterCardMaestroMobilePay OnlineVisaVisa Electron

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Klik her for vores mobilside